• Čeknito.cz ukaž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 uživatelů

Čeknito

Apollo 20: Rutledge, Leonov a Snyderová. Odtajnená misia NASA a AFSC. Film číslo 6/7: Nafilmovaná Mona Lisa EBE, pilotka gigantickej vesmírnej lode, ktorá je už približne 1,5 miliardy rokov na odvrátenej strane Mesiaca. August 1976.

Zahoďte vaše starosti za hlavu -- plne manažované VPS servery.
V případě problémů s přehráváním videa klikněte zde
 Vaše fotografie: Přidal:
Kybernaut
Přidané:
04:25, 11.května.08
Kategorie:
Věda a technika
Bytosť ženského pohlavia, zaznamenaná na tomto filme nie je mŕtva, je iba v akomsi hybernačnom spánku. Je vysoká 165 centimetrov a na rukách má šesť prstov. Celé jej telo je obalené nejakou elastickou tenkou priesvitnou látkou podobnej silikónu. Od času T=1:22 je nafilmované záhadné, nepozemsky a historicky vyzerajúce písmo, ktoré tam ... show more

Chceš mít video na svojí stránce?
Zkopíruj následující kód:


Video přidal: Kybernaut Další videa


Věda a technikaDalší videa

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 8500 | Komentáře 20 | Oblíbené 10


Komentáře (41)


0 - 20  |  20 - 40  |  40 - 41

Kybernaut | 13:07, 2. ledna 2009
Počet hodnocení 0   + -
hegi55, tie veci na perách a očiach sú pravdepodobne fixačné zariadenia na​zabránenie zatvorenia úst. Všimni si, že keď to dali dole, tak sa tej​mimozemskej pilotke zatvorili ústa. Možno počas hybernačného spánku dýchala a​toto zariadenie jej zabraňovalo v bezvedomom spánku zatvoriť ústa, aby sa​nezadusila. A pravdepodobne jej toto zariadenie bránilo otvoriť aj oči, aby sa​počas dlhého spánku nevysušili a ináč nepoškodili. noober, to písmo nie je na​papieri ale na zlatých fóliách.
 
odpověď
noober | 15:25, 17. prosince 2008
Počet hodnocení 0   + -
heh maju zevraj 3350 metrove lode a pisu na papier ktory ani nema tvar ak to je vobec​papier :D
 
odpověď
hegi55 | 21:08, 15. prosince 2008
Počet hodnocení 0   + -
to načo preboha ma na očiach a perach kosti ? či čo to je moe?
 
odpověď
Kybernaut | 23:27, 16. září 2008
Počet hodnocení 0   + -
Tak je to možné, že je to tu, že pán William Rutledge s prezývkou Retiredafb​dal toto všetko zverejniť. Hovorí sa tomu únik informácii. Oficiálne tieto​informácie ešte neboli deklasifikované a i naďalej zostávajú ako tajné. Skús​si ale predstaviť, že aké následky by to malo, keby sa to oficiálne odtajnilo.
 
odpověď
Mino9265 | 11:11, 13. srpna 2008
Počet hodnocení 0   + -
nehovorim ze neverim alebo co ale ked to je top secret ako tu hovorite ako to je​mozne ze je to tu????? asi mimozemstania to tu dali:))
 
odpověď
Kybernaut | 00:21, 28. července 2008
Počet hodnocení 0   + -
Myslím, že keď sa vrátili na Zem, tak boli nejakú dobu spolu aj s Monou Lisou v​karanténe, podobne ako prvý ľudia na Mesiaci, keď sa v roku 1969 vrátili.
 
odpověď
lajo74 | 13:40, 23. července 2008
Počet hodnocení 0   + -
chcel by som sa opítat prečo pri vikonaní tej obhliatky tela nemali žiadne​ochrané rukavice ja osobne si myslim ze by si to nemohli len tak zobrat na palubu​lode museli by sa držat dakich higienických predpisov ak to telo bolo 1,5 miliardy​rokov vo vesmíre nemohli ho len tak ríchlo vistavit na vzduch
 
odpověď
Kybernaut | 18:21, 2. července 2008
Počet hodnocení 0   + -
Jediné, čo dám preč, si ty.
 
odpověď
pegasus1111 | 17:49, 29. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
daj tu kokotinu prec do pice potom jebe z toho malym detom z takychto rozpraviek​kurva!!!
 
odpověď
stadopesti | 08:39, 5. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
barkus nechape srandu xD xD xD xD a Kybernaut tu sundal Cellfactora xD xD xD xD sa tu​hadate... tu neco vam​dam: http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10167894936-detektor/208562221450001-12.02.​2008-22:10-kruhy-v-obili.html http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10167894936-detekt​or/208562221450005-11.03.2008-22:10-ufo-projekt-odhaleni.html
 
odpověď
pietro93 | 13:38, 30. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
omg ved toto s titanicom je len sranda :D
 
odpověď
barkus | 19:33, 28. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
je to vymysel pozrite si toto video:
http://ceknito.sk/video/160699
čo by tam robil​titanic???
 
odpověď
harrynko | 11:46, 26. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
mohla na konci pohryzt toho "doktora" do ruky aspon by sme sa zasmiali aebo mohla Mc​DOnald povedat or nieco smiesne aebo SLOTA mohla povedat
 
odpověď
Kybernaut | 15:49, 21. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
Cellfaktor, keby sem nepísali komentáre taký debili ako ty, tak by tie moje boli​možno aj kratšie. Ten kokot, o ktorom píšeš má dve vysoké školy a ty máš​aspoň strednú? Som presvedčený, že je na tom omnoho lepšie ako ty. A keď už​on, ako ty tvrdíš, je kokot, tak potom čo si ty? Do si nedokážem ani​predstaviť, lebo na to neexistuje žiadny pojem. U psychiatra som už bol, a nielen​raz. Ináč ani tebe by takáto návšteva za trochu patologickejších okolností​neuškodila, práve naopak. Že "v spravach davaju pravdive info"? To akože v​nejakej inej realite? To asi áno, lebo v tej našej sa práveže v správach a​iných masovo komunikačných prostriedkoch najviac klame. A hlavne v politike sa to​dezinformáciami len tak hemží. Čo sa týka tých tajných záležitostí,​existuje aj pojem únik informácii. To sú odtajnené informácie. A nie všetky sa​odtajnili krvopotným spôsobom. Francúzske a nedávno aj Britské ministerstvo​obrany uvolnilo množstvo bývalých tajných dokumentov o UFO, kvôli zákone o​slobode informácii. Zato, že na svetlo sveta vyšlo zopár tajných informácii, to​ešte neznamená, že to bolo všetko. To je len špička ľadovca, to si buď istý.​Vlády pred nami utajujú omnoho závažnejšie skutočnosti ako sú tie, ktoré sa​dostali na verejnosť. A prestaň už prosím ťa nadávať, s tými tvojimi​krčmárskymi výrazmi.
 
odpověď
Fausto | 22:39, 18. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
je mozne ze je to fakt skutocne, ved vlady nam uz dlho vselico utajuju pre verejnu​bezpecnost, a ked niekto povie ze to preco to nebolo v spravach a ze tam len pravdu​ukazuju tak sa velice míli, lebo to je utajene a nebudu to asi ukazovat verejnosti,​ved aj to co si myslia nasi takz. vedci nemusi byt vobec pravda a vesmir moze byt o​moc starsí ako si to vieme predstavit, tak najprv porozmislajte nez date nejaky​slabomiselny omezeny komentar
 
odpověď
adox | 20:02, 17. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
blbost
 
odpověď
Cellfactor | 15:11, 17. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
vrrr ty si len kokot maly si myslim
 
odpověď
vrrrr | 14:04, 17. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
omg :D...
 
odpověď
Cellfactor | 10:11, 17. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
hahaaa ze top secret ty kokot vsetko co bolo top secret ruske KGB nakoniec vyslo​napovrch CIA vyslo vsetko na povrch co tu vravis take kokotiny chlapce ano to co​nedaju v spravach o 7 tak to nemusi byt pravda ale dacomu verim co nebolo ani v​spravach ale bolo to v casopise SARM uz trochu davnejsie o jednom ruskom chlapcovi​ktory predpovedal vsetko co sa stane pad dvojiciek aj tretiu svetovu a tu vyvolaju​rusi co neni daleko od pravdy pretoze rusi provokuju gruzinsko ak ich napadnu tak​tuto bude
 
odpověď
vrrrr | 11:27, 16. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
cellfactor ty si už iná kategória kktizmu :D podla teba čo nieje v správach​nieje pravda? :D:D hovorí ti niečo "top secret"? alebo po slovensky "prísne​tajné"? myslíš že vieš o všetkom? a čo nevidíš o siedmej na markíze tak to​sa nedeje? :DDD vek vesmíru sa odhaduje na 16.7 miliardy rokov a odhaduje sa​približne s presnosťou 2 miliardy rokov tak si spočítaj kolko existuje zhruba​život na zemi a potom tu trep takéto kktiny.. takže nieč neexistuje? hm nikto to​nevie povedať s takou istotou ako ty wau:D...
 
odpověď



Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje erotickou a sexuální tématiku. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje šokující a mnohdy drsné záběry reálného života. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Vaše tipy, oznámení a technické připomínky nám můžete zasílat prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře. V případě problémů Vás prosíme o co nejvíce informací. Např.: jaký operační systém používáte, jaký internetový prohlížeč a jaká je jeho verze, jaký máte nainstalovaný Flash Player (verze), případně jaké máte připojení k internetu. Také nám velmi pomůžete, pokud zašlete ID/URL videa, u kterého jste se setkali s nějakými problémy. Všechny tyto informace nám pomohou co nejdříve identifikovat zdroj problému.