• Čeknito.cz ukaž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 uživatelů

Čeknito

Apollo 20: Rutledge, Leonov a Snyderová. Odtajnená misia NASA a AFSC. Film číslo 3/7: Ešte kvalitnejšie nafilmovaná mimozemská kozmická loď na odvrátenej strane Mesiaca v kráteri Izsak Y, ktorá tam už je asi 1,5 miliardy rokov. August 1976.

Zahoďte vaše starosti za hlavu -- plne manažované VPS servery.
V případě problémů s přehráváním videa klikněte zde
 Vaše fotografie: Přidal:
Kybernaut
Přidané:
02:21, 11.května.08
Kategorie:
Věda a technika
Tento film bol v auguste roku 1976 nakrútený počas orbitálneho preletu nad objektom. Autorkou filmu je Americká astronautka Leona Marietta Snyderová. Na začiatku filmu je dole vpravo miesto pristátia lunárneho modulu LM15. Rozmery IAC (Identified Alien Craft=identifikovaná mimozemská kozmická loď) sú: 3370 x 510 metrov. Je obrovská, vyše tri ... show more

Chceš mít video na svojí stránce?
Zkopíruj následující kód:


Video přidal: Kybernaut Další videa


Věda a technikaDalší videa

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 6548 | Komentáře 20 | Oblíbené 5


Komentáře (30)


0 - 20  |  20 - 30

Kybernaut | 16:48, 23. července 2010
Počet hodnocení 0   + -
Bol by som zvedavý, že ako dokonale "uhladene vyrysovane" by po miliarde rokov​vyzeralo čokoľvek od Apple.
 
odpověď
anonym | 14:22, 5. července 2009
Počet hodnocení 0  
hmm..na to ze je to mimozemska obrovska lod ma tie znaky..alebo co to je.. na sebe​trochu neotesane nie?..nevem no..ja si predstavujem mimozemsku technologiu neco ako​vyraba apple :DD...uhladene vyrysovane dokonale...
 
odpověď
Kybernaut | 00:37, 3. července 2009
Počet hodnocení 0   + -
A odporúčam ti aj čítať názvy a popisy mnou sem pridávaných videí, lebo​ináč by si sa takéto veci nepýta (-la).
 
odpověď
Kybernaut | 15:29, 17. března 2009
Počet hodnocení 0   + -
Tá 3370 metrov dlhá vec s vyrytými znakmi je starý vrak mimozemskej kozmickej​lode, ktorá je už viac ako miliardu rokov na odvrátenej strane Mesiaca.
 
odpověď
majusa94 | 09:43, 19. února 2009
Počet hodnocení 0   + -
co je ta dlha vec?? s ty,mi vyriimi znakmi???
 
odpověď
Kybernaut | 00:28, 11. srpna 2008
Počet hodnocení 0   + -
Áno vrrrr, cortes000 by si mohol preštudovať aj Einsteinovu Teóriu relativity.
 
odpověď
vrrrr | 11:01, 10. srpna 2008
Počet hodnocení 0   + -
cortes000 vo vesmíre nieje úplne vákum to za prvé a i keď je tam velmi malý​odpor na zrýchlenie potrebuješ energiu aj v úplnom váku pretože to čo bráni​telesám s nenulovou hmotnosťou dosiahnuť rýchlosť svetla je časopriestorový​odpor.. ja viem že si sa chcel pochváliť že si pamatáš zo základnej školy​nejaké veci ale než to sem napíšeš prečítaj si niečo o rýchlosti svetla ...
 
odpověď
Kybernaut | 18:35, 2. července 2008
Počet hodnocení 0   + -
Hneď ťa dáme preč, neboj sa. Mimochodom, ináč máš celkom zaujímavý slovný​zásobník.
 
odpověď
pegasus1111 | 17:59, 29. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
kybernaut toho ufona vidi kazdy den ked sa pozre do zrkadla kokot..KURVA TAKETO​PICOVNY DAJTE PREC KURVA TO TI AJ JA VYROBIM HENTAKU GUMENNU ANCU Z PLASTELINY DO​PICE
 
odpověď
Kybernaut | 11:39, 5. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Projekt odhalenie je pravdivý a nemáš celkom pravdu v tom, že sa USA priznáva,​že boli v kontakte s marťanmi. Tento projekt odhalenie (po anglicky The Disclosure​project) pána doktora Stevena Greera chce donútiť vládu Spojených štátov, aby​sa priznala, že informácie o UFO držia v tajnosti. Ich domovskou webovou stránkou​je http://www.disclosureproject.com/. Podobnou takouto organizáciou je aj​spoločnosť občanov proti utajovaniu o UFO, ich skratkou je CAUS (Citizens Against​Ufo Secrecy). Vedúcim je právnik menom Peter Gersten.
 
odpověď
stadopesti | 07:56, 5. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
www.ceskatelevize.cz tu sa najst ,,UFO - Projekt odhaleni´´ takze toto moze byt​pravda ale nemusi... to viedo na tejto stranke je o USA ktore sa priznava ze boli v​contakte s martanmi :)
 
odpověď
barkus | 19:34, 28. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
je to vymysel pozrite si toto video:
http://ceknito.sk/video/160699
čo by tam robil​titanic???
 
odpověď
Kybernaut | 01:51, 25. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
Fusher, aj keď sa ako ty píšeš dá na PC urobiť všetko, tak to všetko sa dá​aj identifikovať, že na čom sa to robilo. Prečítaj si môj komentár z 22. mája​2008 na tejto webovej stránke:
http://www.ceknito.sk/video/158792
. Ten "ty", ktorý​tvrdí, že tá vec na odvrátenej strane Mesiaca je stará približne 1,5 miliárd​rokov, je pán William Rutledge. Prečítak si môj komentár z 12. mája 2008​(22:04) na
http://www.ceknito.sk/video/154399
. A tá loď tam netresla plnou​rýchlosťou, ako píšeš, ono to tam pristálo, má to vysunutý aj podvozok.​Pravdepodobne si špatne vysvetľuješ celkom dobrý a správny komentár od​cortes000-a. Za to, že vo vesmíre a na Mesiaci nie je atmosféra, to ešte​neznamená, že sa tam všetko pohybuje len šialenými rýchlosťami. Dá sa ísť​aj pekne pomaličky, to sa neboj. Zdá sa mi, že si tam prehliadol slovíčko​"može" (môže). Keď si tam, na Mesiaci asi pred 1,7 miliardami rokov naposledy​bol, tak si tam asi v plnej rýchlosti tresol na hlavu. Preto si to tam ešte​nevidel, lebo vtedy to tam ešte nepristálo. A ten pád na hlavu spôsobil, že sem​píšeš samé pseudomúdrosti.
 
odpověď
Fusher | 17:19, 24. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
Ja neviem kluci jak je to možné.....ty vravíš že 1,5 mld rokov? Tak to​súhlasiť nemôžem....ked som naposledy bol na mesiaci, ešte to tam nebolo. A​ešte jedná vec, mesiac nemá atmosféru, jak to že ta vec nieje na maderu ked na​to tresla plnou rýchlosťou ? Mňa s týmto neoserete.
 
odpověď
cortes000 | 12:10, 24. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
pre VRRR: neviem ako si natom s ukoncenim zakladnej skoly ale mal by si vediet ze vo​vesmire nieje vzduch, je tam vakum cize ziadny odpor to znamena ze lode orbity a​vsetko vo vesmire sa moze pohybovat obrovskou rychlostou a nezalezi ani na vykone​motorov ani na vahe ani na objeme
 
odpověď
Fusher | 16:45, 23. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
Na to že si to nikdy na vlasné oči nevidel Kybernaut, akosi moc tomu veríš. Dnes​sa dá všetko spraviť na PC...
 
odpověď
Kybernaut | 14:02, 23. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
Tým trápnym magorom si tu ty, boriz. To sem nevieš dávať normálne komentáre​ako napríklad marcof, vrrrr, ja (Kybernaut), Charon 13 alebo momoali? To je také​ťažké? Prosím, píšte mi sem normálne komentáre bez urážok a nadávok. A​vám, vyššie spomenutým (okrem mňa), ďakujem za pekné a normálne komentáre.
 
odpověď
boriz | 19:52, 20. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
taketo video natoci degeš ze zakladky magorci trapny
 
odpověď
adox | 20:03, 17. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
joooj
 
odpověď
Kybernaut | 23:34, 14. května 2008
Počet hodnocení 0   + -
momoali: Prečo by nás mali zničiť? Aký by to malo zmysel? Ničenie a zabýjanie​sú iba prejavy primitívov. Nie sú až taký sprostý, že by mali v pláne nás​zničiť. Ak už s nami majú nejaké negatívne úmysly, tak je omnoho​lukratívnejšie si nás podmaniť a ovládnuť prostredníctvom slobodomurárskej​tajnej svetovej vlády, ktorá nás chce označovať podkožnými mikročípovými​implantátmi, ktoré z nás urobia poslušných biorobotov. A tý ostatný sú​mierumilovný, neublížili by ani muche, lebo majú ako ty sám spomínaš,​"skúsenosti z iných planét".
 
odpověď



Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje erotickou a sexuální tématiku. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje šokující a mnohdy drsné záběry reálného života. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Vaše tipy, oznámení a technické připomínky nám můžete zasílat prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře. V případě problémů Vás prosíme o co nejvíce informací. Např.: jaký operační systém používáte, jaký internetový prohlížeč a jaká je jeho verze, jaký máte nainstalovaný Flash Player (verze), případně jaké máte připojení k internetu. Také nám velmi pomůžete, pokud zašlete ID/URL videa, u kterého jste se setkali s nějakými problémy. Všechny tyto informace nám pomohou co nejdříve identifikovat zdroj problému.