• Čeknito.cz ukaž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 uživatelů

Čeknito

Neidentifikovaný lietajúci objekt nafilmovaný nad Los Angeles v štáte Kalifornia, v Spojených štátoch Amerických. 24. máj 2008.

Zahoďte vaše starosti za hlavu -- plne manažované VPS servery.
V případě problémů s přehráváním videa klikněte zde
 Vaše fotografie: Přidal:
Kybernaut
Přidané:
15:00, 5.června.08
Kategorie:
Věda a technika
Toto UFO zo svojho bytu nafilmoval istý Brent (možno Brent Lusk) večer v sobotu, 24. mája 2008. Objekt najprv blikne a hneď na to veľmi rýchlou akceleráciou odlieta preč. Pred týmto veľmi rýchlym zmyznutím sa dajú počuť zvuky, ktoré mi pripomínajú hromadenie nejakej energie, potrebnej na takéto rýchle odletenie preč. Sú to zvuky jeho ... show more

Chceš mít video na svojí stránce?
Zkopíruj následující kód:


Video přidal: Kybernaut Další videa


Věda a technikaDalší videa

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 4429 | Komentáře 20 | Oblíbené 6


Komentáře (21)


0 - 20  |  20 - 21

Kybernaut | 23:19, 23. října 2008
Počet hodnocení 0   + -
Celkom zaujímavo si to vyskloňoval. Ďakujem ti za podporu. Tí, čo ma urážajú​alebo nejakým iným nedovoleným spôsobom, porušujúcim pravidlá Čeknito​kommentujú mnou sem dávané videá, sú za "odmenu" blokovaný. Nevhodné​komentáre mažem.
 
odpověď
lakino051 | 19:50, 6. října 2008
Počet hodnocení 0   + -
toto je dost huste ja werim takim videam ak vidim ze nieje v tom dajaka dementina s ​PC a kybernaut nerob si nic stoho ze ta urazaju su to chuje :-)
 
odpověď
Kybernaut | 22:22, 5. října 2008
Počet hodnocení 0   + -
Pozrite si tento film ešte raz a niekoľko krát spomalene a nakoniec vo​zväčšenom stave:
http://www.youtube.com/watch?v=i0GVeaD5RxI
 
odpověď
Kybernaut | 14:31, 5. července 2008
Počet hodnocení 0   + -
Už ma prestáva baviť napomínať tu tie humanoidné rozbesnené opičky.​Prestaňte ma tu už urážať a slovne napádať kvôli tomu, že si myslím, že​tieto videá sú autentické. Ani ja vás neodcudzujem za to, že si myslíte opak.​Vôbec ma to nehnevá a ani neuráža, keďsi myslíte, že sú tieto videá​falošné. Nikdy som vás neurážal a nenapádal kvôli vášmu akémukoľvek inému​názoru. A niektorý ma tu dokonca obviňujú z toho, že neviem byť tolerantný! To​je čo za blbosť? Tolerantnejší už ani neviem byť. Prestaňte ma tu obviňovať​za môj názor, tak ako ani ja vás za ten váš neobviňujem, a prestaňte mi tu​nadávať a urážať ma ako ani ja vám nenadávam a neurážam vás. To sem neviete​tie svoje skeptické názory napísať normálne ako ostatný normálny a slušný​ľudia? To ma už kľudne dajte ukrižovať ako Ježiša Krista, ktorý mal úplne​iný názor, ako tý vtedajší a nielen vtedajší intolerantný hriešnici.​Vidieť, že ešte stále žijú medzi nami takéto humanoidné opičky, ktoré sa​nevedia ako správať.
 
odpověď
Reelow | 09:58, 2. července 2008
Hodnocení:  -1  |  Počet hodnocení 1   + -
Pegasus ty si fakt dmntny ... moze to byt ufo... vo vesmire nemozme byt sami,lebo aj​dakte inde moze byt zivot este vyspelejsi ako tu a stim KIBERKOKOT no akoze roofl​este ked to napises 1x to kiberkokot tak sa to da pochopit ;)ale tka vela razi :)​neboj on to uvidi aj ked to raz napises :)
 
odpověď
annonymm | 13:06, 30. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
no takze kyberkokot s tymi vydeami si uz trapny tak mozno mimozemstania existuju ale​tito videa si nasiel kde???? mne sa zda ze to mas z oficialnej stranky​teletubies!!!!!!! :D
 
odpověď
pegasus1111 | 18:09, 29. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT
 
odpověď
Greeny04 | 20:28, 28. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Nice vid. GOOD
 
odpověď
Kybernaut | 01:19, 26. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Volám sa Kybernaut a prestaň s tým už aj ty. Jedno z tých tajných​spoločenstiev sa volá Slobodomurárska lóža, ktorá už minimálne pred​niekoľkými stovkami rokmi vytvorila tajnú svetovládu. S tými​najzodpovednejšími ľuďmi tejto planéty hrajú akoby šach. Sú to pre nich len​obyčajné šachové figúrky, ktoré tancujú tak, ako oni spievajú.
 
odpověď
dawqo | 21:05, 25. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
akoze kyberkokot ci jak sa volas no na svete je tolko veci ktore luzdia nevedia ale​rusi maju us davno aj amerika taketo technologie testuju to de sa da keby to ludom​povedali setko by sa stratilo kontrole preto si uzatvaraju tajne spolocenstva..
 
odpověď
Kybernaut | 02:25, 25. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
spirit86, upozorňujem ťa, že takýmto neslušným a urážlivým komentárom​porušuješ pravidlá Čeknito. Nechci skončiť ako thorisgod, ktorý nám tu tiež​robil problémy a hrubým spôsobom porušoval pravidlá tohto video portálu. Už​tam ten nacista nemá žiadne video. Dávaj si pozor na to, čo sem do komentárov​píšeš, lebo sa môže stať, že ti Čeknito tým vymaže tú tvoju krasotinku​spolu aj s tým cvokom, ktorý sa šklebí do kamery.
 
odpověď
spirit86 | 13:36, 21. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Dalsia kokotina od kyberkokota
 
odpověď
Kybernaut | 01:36, 12. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Samozrejme, že nie len zvuky sú na tomto videu zaujímavé. Ináč aj na​niektorých iných mnou sem daných videách takto podobne prudko vystrelilo UFO.​Nájdete ich na videách, ktoré majú v adresári na konci, za znamienkom / tieto​čísla: 35256, 38984, 43525, 46512, 49494, 97130, 114047, 126850.
 
odpověď
amaranth211 | 09:00, 11. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
tu neide o ti zvuky ale o tu rychlost vy fejkari....ukazte mi nieco podobne na svete​co vymyslel clovek aby malo taku akceleraciu z miesta a musi to lietat...majstri​sveta....cool kybernaut
 
odpověď
SidoSnip | 13:22, 9. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
sila!
 
odpověď
Kybernaut | 23:38, 7. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
Vidím, že sa "veľmi dobre vyznáš" vo zvukoch UFO. Zato, že je to nízko ešte​neznamená, že je to malé ako vrtuľník na diaľkové ovládanie. Je to rozhodne​väčšie, minimálne s priemerom aspoň takých približne desať metrov. Tieto veci​sú tiché aj keď sú väčšie ako vrtuľníky na diaľkové ovládanie. Nenechaj​sa mýliť tým, že keď je niečo veľké, tak to musí byť zákonite aj hlučné​ako naše dopravné prostriedky. Tý, čo na tom lietajú majú o niečo​vyvinutejšiu techniku. Naše bicykle a mopedy poháňané elektromotorom sa na to​svojou hlučnosťou a zvukom podobajú, UFO majú tiež takéto podobné​elektromagnetické antigravitačné motory. Alebo vlaky s elektromagnetickým​pohonným systémom magnetickej levitácie (Maglev) majú podobné motory ako UFO. A​sú aj podobne tiché, UFO sú ale ešte tichšie, lebo tie naše elektrické motory​sú ešte technologicky veľmi zaostalé. Ináč sa sem vždy snažím dávať čo​najvieryhodnejšie videá, tak prepáč, že som ťa sklamal a že kvalita mojich sem​dávaných videí nevyhovuje tvojim náročným požiadavkám. Niekedy mám tendenciu​pochybovať nad tým, že keby ti UFO pristálo na hlave, že by si tomu uveril.​Pozeraj ale moje videá ďalej, lebo som ešte neskončil, budem sem dávať ešte​veľmi veľa vieryhodnejších videí, ktoré ti splnia aj tie najnáročnejšie​podmienky autentičnosti.
 
odpověď
morfeus198 | 20:45, 7. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
boooože Kybernaut hoď sem nejaké presvedčivejšie video sakra!!!... už naozaj​nevieš čo máš sem dať???... sakra... toto je tiež fake jak moja riť... aj keby​bolo tak blízko jak vravíš tak to by tý mimozemšťania a lod musela byť tak​maličká ako helikoptéra na ovládanie... už len podľa zvukovej stránky...
 
odpověď
Kybernaut | 11:55, 7. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
roman9, aj keď auto odýde, tak ešte stále počuť ako vrčí. Ten objekt je​menší a je nízko, VickeySVK. Tieto objekty sú omnoho tichšie ako naše autá. Z​väčšej výšky by sa vôbec nedal počuť. Veď aj toto nízko sa vznášajúce​UFO je pri jeho rýchlom odlete ledva že počuť.
 
odpověď
VickeySVK | 00:51, 7. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
kybernaut neviem ale toto video mi nejak nesedi a to koli zvukovej stranke.To ufo​vyzera byt celkom daleko nato aby zvuk tej energie presne v tu chvilu zaznamenal​kameraman.Kebyze zvuk bol aspon o trosku oneskoreny hned by to bolo doverihodnejsie​:)Ale tak mozno je to mensie ufo a dost blisko takze neviem co si mam otom myslet :D
 
odpověď
roman9 | 22:36, 6. června 2008
Počet hodnocení 0   + -
ja som tam tie zvuky "startovacieho auta" pocul aj ked objekt odletel
 
odpověď



Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje erotickou a sexuální tématiku. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Chystáte se vstoupit do kategorie, která obsahuje šokující a mnohdy drsné záběry reálného života. Velmi pozorně si proto přečtěte následující informace a instrukce:

Stisknutím tlačítka 'VSTOUPIT' dávám na vědomí svůj plný a bezvýhradný souhlas s níže uvedenými podmínkami pro vstup na tyto stránky. Současně se vstupem na následující stránky potvrzuji pravdivost níže uvedených údajů a skutečností:

  • Jsem dospělý ve věku 18 let nebo starší a dosáhl jsem zletilosti. Pokud se nacházím ve státě, kde je hranice zletilosti stanovena jinak, než-li stanovují předpisy Slovenské republiky, stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více, než 18 let a že vstup na tyto webové stránky nejsou v rozporu s předpisy státu, v němž se nacházím, a nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  • Jsem si plně vědom toho, že vstupuji na stránky, které mohou obsahovat sexuálně explicitní obrazové či textové materiály.
  • Svým chováním, ani jiným způsobem nepřipustím, aby ke zde obsaženým datům a materiálům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý, či kdokoliv jiný, kdo nesplňuje podmínky v tomto prohlášení.
  • Můj zájem o všechny zde obsažené údaje je čistě soukromý a je určen pouze pro mou vlastní potřebu.
  • Je mi známo, že veškeré obrazové a textové materiály na následujících stránkách jsou chráněny autorským zákonem. Jakékoli šíření obsahu nebo jeho částí bez předchozího písemného souhlasu provozovatele nebo autora obsahu tohoto serveru je výslovně zakázáno.
  • Jsem si vědom toho, že porušením některého z těchto výše uvedených pravidel se vystavuji riziku občanskoprávních sporů i případného trestněprávního stíhání.

Pokud nesplňujete byť i jenom jeden z výše uvedených bodů, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky výše uvedených bodů, jste oprávněni vstoupit.

Stisknutím tlačítka „VSTOUPIT“ potvrzuji a souhlasím s výše uvedeným.

Vaše tipy, oznámení a technické připomínky nám můžete zasílat prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře. V případě problémů Vás prosíme o co nejvíce informací. Např.: jaký operační systém používáte, jaký internetový prohlížeč a jaká je jeho verze, jaký máte nainstalovaný Flash Player (verze), případně jaké máte připojení k internetu. Také nám velmi pomůžete, pokud zašlete ID/URL videa, u kterého jste se setkali s nějakými problémy. Všechny tyto informace nám pomohou co nejdříve identifikovat zdroj problému.